Flashy og fancy men det fungerer ad h… til

Jim Carreys biografi
Carreys biografi er pakket godt ind i et øje. Meget smukt og meget lidt læsbart ... og flashsiden udelukker muligheden for et direkte link.

Jeg sad lige og ledte efter titlen på den film hvor Jim Carrey spiller hovedrollen i en TV serie uden at vide at hans liv ER tv-serien.

Det bragte mig selvfølgelig til

 www.jimcarrey.com

for der forventede jeg at finde listen over hans gøren og laden i filmverdenen.

Den er helt ufattelig sjov og meget Jim Carreysk. Man kan simpelthen ikke lade være med at gå på opdagelse med musen, for finde den næste drillepind gemt under eller på overfladen. Specielt hans lille Twitter-fugl, med link til hans twitterkonto er ret genial. Og æstestisk er den superflot og dejligt legende i sit udtryk.

Godt eksempel på flashsites der ser stort på funktionalitet

Men det er også det hidtil bedste eksempel jeg har set, på hvordan flashsite tilsidesætter stort set al brugervenlighed. Det lykkedes mig til sidst at bladre igennem hans biografi og finde The Trumann Show (så kom blodtrykket ned igen).  Men jeg blev så pirret på min religion om at uanset hvor flot og farverigt det kan skabes, så skal det virke at jeg fortsatte udforskningen af siden.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at overvære en brugervenlighedtest af siden.

Navigationen er lidt af en gættekonkurrence.  Prøv at finde The Trumann Show i filmografien! Det lykkedes mig med megen besvær og mindst 20 søgende klik.

Måske er siden formål underholdning og det gør den godt, men som formidling af information om Jim Carrey og hans virke, er det svært at se successen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield