iPad bliver mest brugt til surf og mail

iPad – hvad bruger vi den til

iPad bliver mest brugt til surf og mailDen har kun været her i knap 2 år (april 2010) og vi er mange der allerede elsker den: Tavle-computeren eller fordansket: Tabletten.

Apple sidder  i et sikkert førersæde og har været genstand for en lille undersøgelse “iPad Usage Patterns On-the-go and at Work“, som er kilde til alle data og figurer i denne artikel.

Apple har også på det marked skabt sig en førerposition og den er således også udgangspunkt for SURLs (Software Usability Research Laboratory) undersøgelse af brugsmønsteret for 52 iPadbrugere.  Så vidt jeg kan bedømme er undersøgelsen ikke repræsentativ, og særligt det faktum at der ikke er børn med skal man nok have i baghovedet, men derfor kan man godt blive lidt klogere af den!

Konklusioner

    • Vi bruger den mest i fritiden
    • Vi har i snit 21-40 apps
Hvad der overrasker mig er at den almindelige bruger kun har 6-10 apps i spil jævnligt og kun 4 % bruger mere en 20 apps.
Så mange Apps bruges jævnligt

Er det min eller vores og tar’ vi den med?

Lidt over halvdelen eller 58% har den for sig selv og resten deler den med mindst en anden.
Jeg blev lidt overrasket over at kun 21 % tager den med sig altid, mens ca. 50 % kun tager den med når de skal rejse.

Bruges mest i stuen og til at browse

Det synes at være stuen der er foretrukkent brugssted, mens de færreste tager den med i bad!

Det daglige brug er ikke overraskende mest at browse rundt på webben og læse mail, mens spil fylder mindre. På ugebasis er youtube kigning og shopping øverst på listen, mens månedlige aktiviter er radiolytning og dokumentoprettelse!.

Jeg er ikke i tvivl om billedet vil være et andet om et år, fordi tavlecomputeren kommer til at overtage den bærbare computers rolle og når flashproblemet bliver løst, vil mit profeti være at den udvikling accelererer.
….
Med over 350 Apps  på mine iApperater og ca. 50 App brugt jævnligt, var det vist meget godt at jeg fik læst denne artikel og skabt et lidt mere realistisk gennemsnitsblik på brugen af iPad’en.

Skriv et svar

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield