Medicin 2.0

Skønt at se forskere der arbejder aktivt med sociale medier og deres potentiale for forskere og forskningen.

Medicinsk Museion løber foran i analysen af hvordan sociale medier kan bruges aktivt i forskningen og forskningsformidlingen. Herunder er de tweets de selv har udvalgt og link fra dagen.

Jeg glæder mig til at se hvor en de sociale mediers grundpræmis: deling, kan være med til at forandre og forbedre forskningen og den måde vi formidler den på. Og så glæder jeg mig til at diskussion bevæger sig fra metaplanet: “hvad er sociale medier og hvad kan det bruges til”, til noget mere substansielt som kan vi ændre folks livsstil via Facebook? Kan sharing and caring på fx Facebook, gøre det lettere for overvægtige at tabe sig?

 

Skriv et svar

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield